Easy-Shape הוא מתקן תצוגה חדשני המשלב מוטות אלומיניום קל-משקל ובד הדפסה נמתח — מתקפל לתיק טרולי, עולה תוך דקות, ויוצר קיר מודפס מרשים בכל תערוכה או כנס.
מה זה Easy-Shape ולמה הוא שונה?
Easy-Shape הוא מתקן תצוגה מסוג ביתן בד מואר, בנוי ממוטות אלומיניום קלים המתחברים בקליק יחיד ללא כלים. הבד נמתח על גבי המסגרת ויוצר קיר הדפסה חלק ואחיד עם נראות חדשנית וגדולה. המשקל הנמוך של המתקן — לצד תיק הטרולי על גלגלים שמגיע בכל רכישה — הופכים אותו לפתרון נוח במיוחד עבור נציגי מכירות שעוברים מתערוכה לכנס ובחזרה.
הרכבה מהירה — גם בלי ניסיון טכני
כל אחד יכול להרכיב Easy-Shape: מחברים את המוטות בקליק, הבד נמתח מעצמו, והמתקן עומד. אין צורך בכלים, בהוראות מורכבות או בטכנאי. היכולת לפרק ולהרכיב בדקות היא יתרון קריטי בסביבות תערוכה שבהן כל דקה שווה כסף. LIGRAF כוללת את כל רכיבי ההרכבה ותיק הנשיאה בכל הזמנה.
עיצוב, ייצור והתקנה — מקצה לקצה בLIGRAF
צוות LIGRAF מלווה אתכם מהעיצוב הגרפי ועד להתקנה בשטח. הדפסת הבד מתבצעת באיכות גבוהה עם צבעים עמידים שנשמרים לאורך זמן ועמידים בשימוש חוזר. גודל המתקן ומורכבות ההדפסה משפיעים על המחיר הסופי — ניצור קשר, נבין את הצרכים שלכם ונוציא הצעת מחיר מסודרת.
מתי Easy-Shape הוא הבחירה הנכונה?
Easy-Shape מתאים במיוחד לכנסים, תערוכות, ימי מכירה ואירועי השקה שבהם נדרשת נוכחות ויזואלית גדולה ומרשימה אך עם לוגיסטיקה פשוטה. הוא מושלם גם לחברות שמשתתפות בכמה אירועים בשנה ורוצות מתקן עמיד ורב-שימוש. שאלו אותנו על שילוב Easy-Shape עם מתקני תצוגה נוספים להשגת ביתן מושלם.















